BrentStevens | 20 april 2023 | 0 Comments

De ultieme fietsvakantie guide

We schrijven dit artikel in het najaar. Een tijd waarin in ieder geval in Nederland iedereen langzaam de laatste toertochten rijden, de indoor set-up afstoffen en de outdoor fiets opbergen. Het is het moment waarop mooie herinneringen worden opgehaald en nieuwe plannen voor het volgende jaar worden gemaakt. Op een avond met vrienden of vriendinnen, clubgenoten of familieleden komen de goede verhalen op tafel. Over die ene klim van het afgelopen jaar, of dat weekend weg waar herinneringen zijn gemaakt. Voorzichtig volgen de eerste plannen voor een fietsvakantie en begint het grote puzzelen. Waar gaan we naartoe? Een roept: ‘ik wil dit jaar naar de Alpen’, de ander wil graag starten in Girona of een keer echt iets anders, zoals de balkan of misschien wel de VS. Maar dan komt de volgende uitdaging: wanneer kunnen we eigenlijk waar heen? Tja, dat is een uitdaging.

Waar moet je beginnen

Een ding vooraf: wij gaan niet claimen dat we alles weten. Maar we kunnen met onze ervaring jou wel op weg helpen. Niet alleen hebben we inmiddels flink wat routes en gebieden verkend

Januari

Februari

Maart

April

Mei

Juni

Juli

Augustus

September

Oktober

November


December

Leave a Comment

Your email address will not be published.