BrentStevens | 20 april 2023 | 0 Comments

Fiets met ons mee dit jaar

Afgelopen weken hebben Ruben en ik (Sander) al veel artikelen gedeeld over gebieden waar wij dit jaar ook zelf gaan fietsen. Een van de dingen die we met Cycling Destination graag willen, is dat we mensen inspireren, maar ook bij elkaar brengen. Want alleen fietsen is leuk, met z’n tweeën is leuker en met een groepje maakt het vaak fantastisch. Daarom hebben we o.a. onze events pagina geüpdate met de laatste informatie over rides die we gaan doen. Fiets met ons mee dit jaar en we maken er een supermooie belevenis van!

Wat gaat het worden?

Dit artikel verschijnt op 14 maart 2022. De eerste mogelijkheid om met ons mee te rijden is deze week al. 18 maart 2022 gaan we in de ochtend vertrekken vanaf Stappenbelt in Apeldoorn. We rijden een gravelrit over het kroondomein, in samenwerking met onze partner Shimano.

Een week later zijn we in België! Dan rijden we met Ploegmaats.cc over de mooie wegen van het Vlaamse land, de muur van Geraardsbergen omhoog en gaan we nog even spieken bij Gent-Wevelgem. Alles op een prachtige locatie bij het Flandrien hotel. Er zijn nog een paar plekken vrij, dus als je mee wilt: hier kun je je inschrijven.

Naar het noorden

Van 31-3 tot en met 2-4 zijn we in het Waddengebied te vinden. We gaan vanuit Winsum een aantal routes rijden en zullen ook een bezoekje brengen aan onze vrienden van Spaak. Het wordt een mooie trip en jij kunt in ieder geval aanhaken als je dat wilt.

In de maand april gaan we ook weer richting België, dit maal richting de Ardennen. We rijden in de buurt van Stavelot, de precieze details volgen nog. Dat wordt een overnighter, waarbij we twee routes gaan rijden. Sluit jij daar ook aan?

Denemarken, Baskenland, Crans-Montana

De maanden mei en juni zijn we ook weer volop onderweg. We zijn dan eerst in Denemarken, om het tour de France parcours te verkennen in samenwerking met VisitDenmark. Later in de maand verdwijnen we richting het prachtige Baskenland. van 23-27 mei zijn we in de regio van partner Etxeondo. Dat wordt natuurlijk ook schitterend. In juni gaan we helemaal los met een prachtige ‘ride with us’ in Crans-Montana en het naastgelegen Anzère. Hier hebben we voor iedereen die mee wil een speciale aanbieding. Stuur een berichtje naar ons en we laten je weten hoe of wat.

Najaar

In het najaar zijn er nog wat minder strak omlijnde plannen. Maar ook daar werken we hard aan, om een tof programma samen te stellen. Misschien gaan we wel gravelen in Noord-Italie? Who knows? Let’s find out soon. We houden jullie op de hoogte!

Leave a Comment

Your email address will not be published.