BrentStevens | 20 april 2023 | 0 Comments

Mountain High Chasers versterken Cyclingdestination.cc

De afgelopen weken hebben we meerdere oproepen geplaatst voor extra schrijvers en gastbloggers op Cyclingdestination.cc. Dank voor alle reacties daarop, want we hebben veel berichten gekregen en nog lang niet de tijd gehad (of genomen) om op iedereen persoonlijk te reageren. Toch willen we al een eerste heuglijk feit delen. Mountain High Chasers Erwin Visser en Erwin Reijneveld gaan Cyclingdestination.cc als gastbloggers/content makers versterken!

Twee vrienden – Één doel

Twee vrienden die samen een doel hebben op de fiets, 50 bergen fietsen voor je de leeftijd
van 50 jaar bereikt. Het begon allemaal met het boek ‘Mountain High’ van Daniel Friebe
waar de 50 meest (volgens Daniel) heroïsche beklimmingen van Europa in staan beschreven.
Een mooi excuus om deze 50 bergen op een lijst te zetten. ‘Onze lijst’ zoals Erwin en Erwin beide zeggen.

Altijd op jacht

Mountain High Chasers bestaat uit Erwin Visser en Erwin Reijneveld. Dat het echte avonturiers zijn blijkt wel uit hun dadendrang: ‘Inmiddels zijn we 33 bergen en nog meer avonturen verder. We zijn ze vastberaden om deze 50 bergen samen op te fietsen.’ Alles wordt nauwkeurig bijgehouden in ‘het boek’ en ze hebben inmiddels hun eigen regels. De belangrijkste regel: bovenkomen zonder een voetje aan de grond! Het ultieme doel is om de laatste berg uit het boek (Pico de Veleta) op de fiets te bedwingen. En dan op de fiets vanuitNederland naar de top van de Pico!

Planning in volle gang

Wij zijn enorm blij met de toevoeging van deze twee toppers aan ons platform. Met Erwin en Erwin kunnen wij de volgende stap zetten en nog meer gave content voor jullie als lezer realiseren. De planning voor 2022 is al in volle gang en we verwachten dat we Erwin en Erwin snel naar nummer 34 en 35 op de lijst kunnen sturen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.