BrentStevens | 20 april 2023 | 0 Comments

Shimano nieuwe partner CyclingDestination

Afgelopen tijd hebben we achter de schermen hard gewerkt aan meerdere partnerships voor CyclingDestination. Daarom zijn we ook erg blij dat we Shimano als nieuwe partner mogen aansluiten bij ons platform. Shimano is al jaren toonaangevend in de markt. Met de introductie van de nieuwe Dura-Ace en Ultegra groepen is de sprong naar volledig elektronisch schakelen gemaakt en ook in de GRX groepen voor de gravelrijders zijn mooie innovaties toegepast. Met CyclingDestination willen we jou inspireren om nog meer te gaan fietsen en te ontdekken. Dat past heel mooi bij het mission statement van Shimano: Closer to Nature, Closer to People. Maar wat gaan we dan samen doen?

ULTEGRA EN GRX SERIES

De komende tijd maken we een serie routes, waarbij we de verbinding maken met de Shimano Service Centers (SSC) in Nederland en België. We rijden meerdere routes vanaf een SSC, zowel op de racefiets (Ultegra series) als op de Gravelbike (GRX series). Zo laten we de schoonheid van de regio zien en mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met je fiets, dan kun je die gelijk laten repareren bij een Shimano Service Center bij deze route. We zijn nu druk bezig met de planning, maar een van de plekken die we alvast kunnen meedelen is dat we een mooie route gaan maken vanaf SPAAK in Groningen.

Mooie samenwerking

Voor ons als platform is dit weer een mooie stap voorwaarts. Door deze samenwerking kunnen we jullie méér inspirerende content bieden en voegen we waarde toe voor onze partners. Voor ons is het ook een erkenning van het keiharde werk dat we het afgelopen jaar in het platform hebben gestoken. Het motiveert ons nog meer om door te gaan op de ingeslagen weg. Dit maakt het voor ons echt leuk.

Zelf partner worden?

Zie jij ook mogelijkheden voor jouw merk om je aan te sluiten bij CyclingDestination? Waar wacht je op? Het komende jaar staan er meerdere trips naar binnen- en buitenland op het programma. Zo gaan we een fantastische ‘Ride with us’ doen in Crans-Montana, we gaan vanuit Basecamp Winsum het prachtige Waddengebied verder verkennen. We zijn in Spanje, zowel in het zuiden, op Gran Canaria als in Baskenland. We gaan weer naar Italië en ook Oostenrijk staat op de planning. Verder kijken we ook naar avonturen in Oost-Europa met mogelijkheden in Polen, Tsjechie en verder naar het zuiden in Servië en Griekenland. Kortom, we gaan veel fietsen in Europa. Ga jij met ons mee?

Leave a Comment

Your email address will not be published.