BrentStevens | 20 april 2023 | 0 Comments

Stage lopen bij Cycling Destination

Ben jij op zoek naar een toffe stage in de wielerwereld? Kun jij goed schrijven? Of ben jij een kei in social media en wil jij aan de slag met de social media strategie van Cycling Destination? Check dan deze stagevacatures bij Cycling Destination en kom stage lopen bij Cycling Destination:

 • Meewerkstage redactie en content
 • Social media (strategie) stage.

Voor alle info, lees de beschrijvingen hieronder. Heb je vragen? Contact dan Ruben of Sander via info@cyclingdestination.cc of +31 (0)6-28086037

MEEWERKSTAGE CONTENT EN REDACTIE CYCLING DESTINATION

Vind jij fietsen net zo mooi als wij? Wil je dagelijks content leren maken over fietsbestemmingen in binnen- en buitenland? Kom dan stage lopen bij Cycling Destination! We zoeken voor het najaar (september – februari) 

Wie zijn wij?

Cycling Destination is hét inspiratieplatform voor jouw volgende fietsavontuur. Door middel van verhalen, micro adventures, grand tours en branded content helpen wij racefietsers en gravelaars om nieuwe wegen te ontdekken. Wij werken samen met mooie merken zoals Etxeondo en Shimano. Daarnaast hebben o.a. de bestemmingen Tenerife, Crans Montana en het Nederlandse Waddengebied zich aan ons verbonden.

Wat ga je doen?

De kracht van Cycling Destination is authentieke content over fietsgebieden en routes in binnen- en buitenland. Jij gaat actief aan de slag met het verrijken van de huidige content door artikelen te schrijven en branded content te maken. Jij gaat bijdragen aan ons doel om alle fietsgebieden in Europa en daarbuiten in kaart te hebben op ons platform. Onderdeel van deze stage is de mogelijkheid om voor Cycling Destination op reis te gaan. We worden regelmatig uitgenodigd voor persreizen en events. Take it as a bonus 😉

Wie ben jij?

Je schrijf vlot (zowel qua stijl als in snelheid). Je bent daarnaast een actieve fietser (je bent in bezit van een racefiets of gravelbike). Creativiteit in het bedenken en maken van content is heel belangrijk. Ook voor het eventueel opzetten van samenwerkingen met merken en bestemmingen. 

Wat hebben wij te bieden

 • Een toffe stageplek binnen een jong bedrijf
 • Veel vrijheid om eigen ideeën in content te verwerken
 • Fietsgoodies.
 • Maandelijkse explorer rides op een locatie in binnen- of buitenland
 • Mogelijkheid om voor ons platform cyclingdestination.cc de wereld in te trekken op de fiets!

STAGE SOCIAL MEDIA STRATEGIE EN CONTENT CYCLING DESTINATION

Vind jij fietsen net zo mooi als wij? Ben jij helemaal thuis in de verschillende social media en heb jij  goede ideeën hoe je die op de juiste manier inzet? Kom dan stagelopen bij Cycling Destination! We zoeken voor het najaar (september – februari) 

Wie zijn wij?

Cycling Destination (www.cyclingdestination.cc) is hét inspiratieplatform voor jouw volgende fietsavontuur. Door middel van verhalen, micro adventures, grand tours en branded content helpen wij racefietsers en gravelaars om nieuwe wegen te ontdekken. 

Wij werken samen met mooie merken zoals Etxeondo en Shimano. Daarnaast hebben o.a. de bestemmingen Tenerife, Crans Montana en het Nederlandse Waddengebied zich aan ons verbonden. 

Wat ga je doen?

De kracht van Cycling Destination zit in authentieke content maken. Zowel foto, video als geschreven verhalen. Onze social kanalen zijn in eerste instantie niet de focus geweest bij de opstart van het platform. Daar willen wij verandering in brengen. Jij gaat helpen met het opzetten van een strategie én je mag ‘m ook gelijk uitvoeren. 

Wie ben jij?

Allereerst ben je net zoals wij gek van fietsen. Het liefst rijd je op een gravelbike of racefiets. Je hoeft niet elk weekend 300 kilometer op een fiets te zitten, maar je kunt wel begrijpen wat onze doelgroep wil. Je bent daarnaast goed thuis in de verschillende social platformen (Instagram, Facebook, TikTok, Youtube en Twitter, in willekeurige volgorde). Jij hebt een mening over een te volgen koers en bent niet te beroerd om die met ons te delen. 

Wat hebben wij te bieden

 • Een toffe stageplek binnen een jong bedrijf
 • Veel vrijheid om deze stage helemaal naar jouw hand te zetten
 • Fietsgoodies.
 • Maandelijkse explorer rides op een locatie in binnen- of buitenland
 • Mogelijkheid om voor ons platform cyclingdestination.cc de wereld in te trekken op de fiets!

Leave a Comment

Your email address will not be published.