BrentStevens | 20 april 2023 | 0 Comments

Update van Sander en Ruben

De afgelopen maanden zijn haast in een flits voorbij gegaan. We hebben tot nu toe niet minder dan 95(!) artikelen voor jullie gemaakt. Alles om jullie te inspireren voor een volgend fietsavontuur. We hebben niet alleen artikelen over toffe bestemmingen voor een fietsvakantie gemaakt, maar jullie ook meegenomen in onze nieuwe samenwerkingen. Waar we eerder al Erwin & Erwin introduceerden, Etxeondo en Truekinetix voorstelden, gaan we jullie meenemen in de plannen voor de komende tijd. Want je snapt al, wij zitten niet stil. Wij maken van CyclingDestination hét inspiratieplatform voor jouw volgende fietsavontuur op de racefiets of gravelbike. Daarvoor hebben we ook jouw hulp nodig. Lees verder om erachter te komen.

Fietstoerisme onderzoek

De komende maand gaan we het grote fietstoerisme ‘onderzoek’ lanceren. Wij willen weten wat voor jou belangrijk is bij het uitzoeken van een fietsbestemming. Waar wil je naartoe, waar moeten wij over schrijven en hoe kunnen we jou het beste helpen? De link daarvoor zal spoedig online komen. Ook geven wij mooie gadgets weg onder de deelnemers, dus help ons en wij helpen jou aan iets tofs.

Planning 2022

Op dit moment zijn we vol in de bespreking en planning voor 2022. Waar je in ieder geval op kunt rekenen is onze aanwezigheid in de volgende landen:

 • Portugal
 • Spanje (Baskenland en meer)
 • Zwitserland
 • Frankrijk
 • België (Vlaanderen)
 • Oostenrijk (Tirol)
 • Italië (Dolomieten)
 • VS (Arizona)
 • Duitsland
 • Nederland (micro adventures)

Ondertussen werken we aan nog meer vette content in andere landen. Heb jij nog tips? Laat het ons weten in de comments!

Platform ontwikkeling

Ondertussen werken we hard aan de verdere ontwikkeling van het platform. Ook daarvoor hebben we een aantal toffe plannen en willen we jullie ook graag betrekken in deze ontwikkeling. Dus ook de vraag: wat mis je nog op het platform. Wat kan direct beter? In ieder geval willen we de komende tijd het volgende doen:

 • Zoek en filterfunctie verbeteren
 • Extra functionaliteiten toevoegen
 • Cycling Destination Approved introduceren
 • Activeren van de community

More to come

We zitten niet stil. Want we kijken ook naar events en meer. We keep you posted.

Leave a Comment

Your email address will not be published.